Ne hagyd elveszni!

Idén is rendelkezhetsz a személyi jövedelemadód 1+1%-áról - legkésőbb 2024. május 21-ig, az szja-bevallástól függetlenül is.

Bárki dönthet úgy idén is, hogy az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadójának 1 százalékát felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1 százalékát pedig egy technikai számos vallási közösségnek.

🎉Nyereményjáték 🎉

Ajánld fel személyi jövedelemadód civil szervezeteknek adható 1%-át, és nyerj!

A magyarországi civil szervezetek számára nagyon fontos bevételi forrás a személyi jövedelemadók 1%-ának felajánlásaiból származó összeg.

Magánszemélyként csak néhány kattintásunkba kerül rendelkezni erről az összegről, ráadásul ha nem tesszük meg 2024. május 21-ig, akkor a lehetőség elveszik, és a felajánlható összegeket elnyeli a központi költségvetés.

Kérünk, hogy támogass egy civil szervezetet azzal, hogy felajánlod számára adód 1%-át, majd nevezz be nyereményjátékunkba, ahol egy családi fagyizást nyerhetsz! 🍨

Adód 1%-áért cserébe: 10 gombóc fagyit kaphatsz!

Nincs más dolgod, mint rendelkezni a személyi jövedelemadód 1%-áról, a rendelkezés megtörténtét képernyőfotóval rögzíteni, és elküldeni ide: jatek@eletfagyermekeinkert.hu

Megköszönjük, ha az 1%-odat nekünk ajánlod fel, hiszen ez a tavalyi évben 1.040.813 forint bevételt hozott számunkra, ugyanakkor ez nem feltétele a nyereményjátékban való részvételnek. Ha mégis nekünk adnád, ezeket az adatokat használd:

Név: Életfa Gyermekeinkért Egyesület
Adószám: 18211669-1-13

Játékszabályzat

Korábbi felajánlások

A személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásokból összegyűlt összegek:

A támogatás az egyesületünk által fenntartott Veresegyházi Életfa Waldorf Iskolába járó gyermekek oktatását szolgálja.

Köszönjük iskolánk támogatását!

Kérünk, támogasd iskolánkat adód 1%-ával!

Ajánld fel adód 1%-át a Veresegyházi Életfa Waldorf Iskolának, egészen pontosan a fenntartójának: az Életfa Gyermekeinkért Egyesületnek!

Név: Életfa Gyermekeinkért Egyesület

Adószám: 18211669-1-13

És ne feledd: nemcsak te segíthetsz, hanem rokonaid, ismerőseid, munkatársaid, könyvelőd is!